Hoe controleer ik of een e-bike gestolen is

Hoe controleer ik of een e-bike gestolen is

Hoe controleer ik of een e-bike gestolen is

Regelmatig vragen klanten ons welke fietsaccu en acculader bij hun elektrische fiets passen. Soms vragen ze dit omdat ze een tweedehands e-bike willen kopen en hebben ze advies nodig.

We helpen je hier natuurlijk graag mee. Vaak kunnen we je met het framenummer van de e-bike al een heel eind op weg helpen. Maar let goed op of de e-bike niet als gestolen geregistreerd staat. Dit kun je zelf eenvoudig controleren.

Hoe controleer je of een tweedehands e-bike gestolen is?

Als je wilt weten of de e-bike die je op het oog hebt gestolen is, ga je naar de website van het RDW: RDW Fietscontrole. Wat heb je hiervoor nodig?

  • Het framenummer van de fiets
  • Het merk van de fiets (Je kunt ook zoeken op chipnummer als je dat hebt.)

Op de RDW-site vul je het merk en framenummer in. Als de fiets als gestolen geregistreerd staat, zie je ‘ja’. Zie je ‘nee’ staan, dan staat de fiets niet als gestolen geregistreerd.

Let op!

Een ‘nee’ betekent helaas niet altijd dat de fiets echt niet gestolen is. Soms doen mensen geen aangifte of is de aangifte nog niet verwerkt.

Advies nodig over jouw fietsaccu of acculader?

Heb je al een e-bike gekocht en wil je weten welke accu of lader je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op! Met het framenummer kunnen wij bij veel merken direct nagaan welke accu en lader geschikt zijn voor jouw fiets.

Tip voor alle e-bike bezitters:

Noteer altijd je framenummer! Dit nummer maakt jouw fiets uniek. Als je aangifte moet doen bij de politie, is het onmisbaar.

Laagste prijsgarantie

Op fietsaccu's en acculaders.
U betaalt nooit teveel.

Uit voorraad leverbaar

Snel verzonden, zodat uw bestelling
zo snel mogelijk in huis is.

3 jaar garantie

Wij bieden 1 jaar extra aanvullende
garantie op geselecteerde merken. 

Betaal veilig & eenvoudig

Payment Methods

Wij verzenden met: