Nieuwste Bosch producten oktober 2024

Nieuwste Bosch producten oktober 2024

Nieuwste Bosch producten oktober 2024

Op 1 oktober kondigde Bosch een aantal nieuwe producten aan. Benieuwd wat er is toegevoegd aan de collectie? We zetten het graag voor je op een rij.

Bosch PowerTube 600 en 800

De PowerTube 800 is de grootste accu binnen het Bosch Smart System tot nu toe. Dit is ideaal als je vaak meerdaagse tochten met veel hoogtemeters maakt.

Voor de eMTB-liefhebbers is er zelfs de mogelijkheid om twee PowerTube 800's te gebruiken, waardoor je een totale capaciteit van 1.600 Wh hebt! Daarmee kun je zelfs de meest uitdagende routes aan, zonder tussentijds opladen. Vind je dit iets te veel van het goede? Dan kun je ook kiezen voor de PowerMore 250.

Daarnaast heeft Bosch de nieuwe PowerTube 600 aangekondigd, voor wie niet de maximale capaciteit van de 800 nodig heeft, maar toch voldoende energie wil voor langere ritten.

De nieuwe Bosch PowerTube 600 en PowerTube 800 zijn in een mooie zilverkleurige uitvoering.

Bosch PowerTube 800 verticaal

Bosch PowerTube 800 horizontaal

Purion 400

Het nieuwe Purion 400-display heeft een 1,6-inch scherm en is speciaal ontworpen voor elektrische mountainbikes. Het display bied je een helder overzicht van belangrijke rij- en fitnessgegevens, zoals snelheid, bereik, vermogen en totale afstand.

Deze display wordt op het midden van het stuur geplaatst, zodat het beter beschermd is tegen schade bij een eventuele val. Bij uitstek geschikt voor gebruik op eMTB's.

Met deze nieuwe producten zet Bosch weer een flinke stap in het verbeteren van de e-bike ervaring. Welk product spreekt jou het meest aan?

Laagste prijsgarantie

Op fietsaccu's en acculaders.
U betaalt nooit teveel.

Uit voorraad leverbaar

Snel verzonden, zodat uw bestelling
zo snel mogelijk in huis is.

3 jaar garantie

Wij bieden 1 jaar extra aanvullende
garantie op geselecteerde merken. 

Betaal veilig & eenvoudig

Payment Methods

Wij verzenden met: